Telefonszám:
+36 30 339 4321
Nyitvatartás:
H-P: 08:00-20:00 | Szo: : 09:00-20:00 | Va: 09:00-18:00

Professzionális

Az évek során több 100 termékét próbáltuk ki, így sikerült megtalálnunk minden munkafolyamathoz a leghatékonyabb anyagokat.

Kényelmes

Miközben Ön shoppingol,ügyet intéz, a Carcare az autója szépségével foglalkozik. Csak tegye a dolgát és távozzon egy megújúlt, ragyogó autóval.

Megbízható

A szolgáltatásaink terén nagyon fontos a tapasztalat, magas minőségű tartós munkát csak hosszú évek gyakorlata után lehet makulátlanul elvégezni.

Milyen időben érdemes autót mosatni?

Röviden, mindig, időjárástól függetlenül. Tévhit, hogy csak a téli időszakban kiemelten fontos rendszeresen tisztíttatni és ápolni az autónkat. Mindenki tudja, hogy a sónak és a fagyponthoz közeli vagy az alatti mosásának milyen káros hatásai vannak, azt azonban kevesen tudják, hogy nyáron hasonlóan nagy károkat szenvedhet az autófényezése. Amikor nagyon magas UV sugárzásnak van kitéve autónk a fényezésen megtapadt bogarak akár két nap alatt is beleéghetnek a lakkrétegbe. Ugyanez igaz a madárürülékre is. Ezeket később csak polírozással lehet eltüntetni. A fentebb leírtak kiemelten igazak a fekete autókra.

Miért jobb mint a gépi mosók?

A mosókefék sörtéi műanyag alapúak ezek minden esetben mikro karcolásokat ejtenek az autó fényezésén, ez nem azonnal lesz látható, de 5-10 alkalom után már nagyon feltűnő és csak polírozással lehet eltüntetni. Probléma még, hogy nem tudjuk előttünk milyen szennyezettségű autót mostak, ha a mosókefék közé sár vagy homok kerül az további sérüléseket okozhat a fényezésen. Gond lehet még a szárítás is ami a résekből,ajtónyílásokból nem fújja ki maradéktalanul a vizet, így télen fagykáros lehet az autónk. Megemlíthetjük még az alaposságot ami gépi mosóban maximum 75%

Mennyi időt vesz igénybe egy mosás?

20 perc és 1,5 óra között, attól függően, hogy mely szolgáltatásunkat veszi igénybe. Egy "egyszerű" külső tisztítás ritkán tart tovább 20-25 percnél.

Az autómon sötétítettek az üvegek, okozhat ez problémát?

Egyáltalán nem! Üvegtisztítónk egyáltalán nem bántja a fóliát.

Milyen gyakran kell Önökkel lemosatnom az autóm?

Attól függően, hogy milyen gyakran használja autóját, mi legalább havonta 1 tisztítást ajánlunk. A rendszeres prémium-tisztítás hosszantartó védelmet és ragyogást biztosít autójának.

Mosnak Önök motorteret is?

Nem mert manapság az autók motortere nagyon bonyolult. Egyáltalán nem javasolt, hogy vizet permetezzünk bele, mivel ez súlyosan károsíthatja a beépített elektronikus berendezéseket. Ezt bízza képzett autószerelő szakemberre.

Mi van akkor, ha az autóm mosása után elered az eső?

Ha prémium tisztítást választ, az nem csak egy egyszerű mosás, hanem waxolás is, melynek eredményeként védőréteg képződik az autón, az esőcseppek apró gyöngyszemekként gördülnek le a karosszériáról. Fogjon egy szarvasbőrből készült rongyot és egyszerűen törölje le a cseppeket. Az autó védelme egyáltalán nem sérül és újra gyönyörűen ragyog majd.

Mi az a kerámia bevonat?

A kerámia bevonat egy maximum 2 mikron vastagságú 9H keménységűre keményedő anyag melynek a felvitelét minden esetben egy alapos 3 lépcsős polírozás előz meg. Megóvja az autó fényezését, víztaszító (hidrofób) hatása van és magas karcállóságot biztosít. Nem szeretnék szabadkozni a hatékonyságáról, inkább nézzétek meg ezt a rövid videót. https://www.youtube.com/watch?v=_yelTQzcEuU
A bevonatra 1 év garanciát vállalunk.

Mi az ózonos szagsemlegesítés?

Autójában füst, állat vagy egyéb kellemetlen szag érezhető? Mi meg tudjuk tisztítani autója levegőjét. Nem használunk erős illatú légfrissítőket, melyek egy időre ugyan elfedik a szagokat, de meg nem szüntetik. Ahhoz, hogy a kellemetlen szagoktól megszabaduljunk, a forrást kell megszűntetni.
Ehhez normál esetben elég kitisztítani a szőnyegeket, és a kárpitot, valamint le kell takarítani minden belső felületet. Vannak azonban esetek, mikor ez nem hoz eredményt. Ilyenkor használjuk csúcstechnológiás, ipari ózon generátorunkat, melynek segítségével végleg megsemmisítjük az autóban megtelepedett baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért felelősek.
Minden gond nélkül elbánunk a következők okozta kellemetlen szagokkal:

  • cigarettafüst
  • állatok
  • kiömlött folyadékok
  • penész
  • baktériumok

Ózonos szagsemlegesítés módszere, az ózon és működése:
Az Ózon a természetben is előforduló anyag, ami nélkül nem élhetünk. Az oxigén aktív formája, mely a normál kétatomos oxigén molekulával (O2) ellentétben 3 oxigénatomot tartalmaz (O3). Az ózon az atmoszféra felső rétegében található.
Feladata, hogy megszűrje a nap káros sugarait. E nélkül a földi élet nem létezhetne. Ózon keletkezik villámlások során és a nap ultraibolya sugárzása által.
Biztosan ön is érzete már, hogy vihar után mennyivel frissebb a levegő. Ez az ózon miatt van. Az ózon rendkívül instabil és a élettartama nem több, mint 20 perc, ezért nem tárolható, nem szállítható. Mindig a felhasználás helyén kell előállítani. Az ózon harmadik oxigén molekulája kapcsoltba lép a kellemetlen szagokat okozó baktériumokkal és oxidálva azokat azonnal megsemmisíti mindenféle mérgező vegyszer használata nélkül.
Az Ózon 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór!
Olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat. A végeredmény egy frissen illatozó gépkocsi kevesebb, mint 30 perc alatt!
Habár az ózongenerátoros szagsemlegesítés önálló szolgáltatásként is igénybe vehető, érdemes összekötni egy kárpittisztítással, hogy a szagforrást véglegesen megszűntessük.

Akciók és nyereményjáték a facebookon!